Utställning på Naturum

24th January 2017

Hej på er!
Det har ju varit lite dåligt med uppdateringar på sistone.
Dock har jag inte varit overksam men ibland så är man inte alltid så sugen på att lägga upp inlägg här. För att kunna vara lite mer aktiv här på sidan så har jag tagit ett ytterst odemokratiskt beslut att tänja lite på gränserna för vad som får publiceras här. Jag har tänkt frångå det strikta upplägget med foto/halvdum text/godtycklig artning med lite mer kuriosa och runtomkring-info. Kanske lite mer fokus på utrustning och liknande. Eller rent av bara en sjysst naturbild bara för sakens skull.
Har även en fundering på att ändra om designen här med bara för att ha nåt att pilla med.

Först ut i detta försök till nyskapande blir några foton från en utställning som jag hade ihop med Per Florén på Naturum vid Fjärås bräcka. Per ställde ut olika foton från sin bok Position, kolla in hans blogg här: Perfekt Foto.
Jag körde mer på det jag brukar köra på, dvs göra små kryp stora. 

SCAN_20170111120049Jag fick även möjligheten att vara med i en av Kungsbackas lokaltidningar/reklamblad ihop med Per, även om intervjun fokuserade mer på honom.
Det verkar förövrigt som att skannern på jobbet ha en inbyggd funktion som gör att personer ser tämligen asiatiska ut.

Mer utställning är på gång med. Jag kommer återkomma med info om detta inom en snar framtid. 

    Leave a comment

Total: